Workshop groeimindset

Workshop groeimindset


Iedereen kan googlen wat een groeimindset is, maar om het echt te ervaren en dan ook nog eens in de praktijk te brengen doe je niet zomaar. Wij gaan met jullie aan de slag. Je wordt bewust van de bril waardoor jij naar de wereld kijkt.
 

Mindset in de klas
Hoe zie je dit terug bij kinderen en wat kan jij doen als leerkracht om een groeiende mindset bij kinderen te stimuleren. De ontwikkeling begint bij jezelf. Heb jij doorzettingsvermogen, inzet en motivatie om iedere dag tof onderwijs te maken? Durf jij fouten te maken en daarvan te leren om vervolgens nog harder je best te doen?

Je leert over de ontwikkelbaarheid van intelligentie en dat ieder kind ongeacht afkomst dezelfde kansen heeft en het vermogen heeft, iedere dag weer, zichzelf te ontwikkelen.

Kortom
Je gaat ervaren om iets moeilijk te vinden, maar ook om op de juiste manier feedback te geven om een groeiende mindset te bewerkstelligen. Na deze workshop kun jij de volgende dag direct aan de slag om de kinderen uit te dagen, vanuit hun intrinsieke motivatie en te laten groeien wat ieder kind verdiend. Mindset-go.nl

 

 

 

 

 

 

 


Training groeimindset school aan zet www.schoolaanzet.nl groeimindset opbrengst groeimindset onderwijs educatie growth mindset in school

Mindset-go Mindsetgo.nl www.mindsetgo.com www.mindset-go.com mindset  persoonlijke coaching