ONS TEAM

Nieuw jong onderwijsbureau


Ons team bestaat uit Mandy Bolster & Jort Jacobs. Kwaliteiten zijn motivatie, management en innovatie. Geïnspireerd door projectmatig 21st century onderwijs in San Diego.

Ons doel is tof onderwijs voor iedereen die wil leren.

Wij blijven bouwen aan modern onderwijs vanuit onze nieuwsgierigheid. Mindset-Go is gebaseerd op een groeimindset. Mensen met een groeimindset willen kennis uitwisselen.

Onze onderwijservaring in de praktijk en de opgedane kennis tijdens onze studies willen wij met boordevol energie aan jou overdragen.

Wij willen dat jij energie krijgt van de skills die jij ontwikkelt, zodat je dagelijks geniet van waar je mee bezig bent.

 

 

 

 


Wij stellen elkaar even aan je voor……
Mandy Bolster
Mandy Bolster is als docent en schoolopleider een goede coach die op een energieke manier onderwijs weer tof kan maken. Door haar onderwijskundige achtergrond en haar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van projecten binnen een klas, maar ook workshops en trainingen op het gebied van vernieuwingsonderwijs, kan zij maatwerk leveren.

Ze is gedreven en energiek, in haar werk en in haar leven. Mandy is doelgericht en gaat uit van kansen en mogelijkheden.

Ervaring 
Mandy heeft veel ervaring voor de klas en als schoolopleider coacht zij startende en ervaren docenten met hun hulpvraag.

Opleiding
Midden management afgerond om de verschillende lagen in een organisatie te kunnen bedienen en gecertificeerd auditor op het gebied van opleiden in een school.


Jort Jacobs
Jort Jacobs is als docent, ict’er en master in innovation een inspirator voor iedereen die openstaat voor verfrissende en nieuwe ideeën. Door zijn onderwijskundige achtergrond en zijn ervaring in het opzetten en uitvoeren van onderzoeken weet hij als geen ander hoe het is dat innoveren een ingewikkeld proces is. Een proces die hij heel goed aan weet te bieden door cyclisch en op maat aan het werk te gaan.

Hij is creatief, ruimdenkend en gedreven in alles wat hem energie geeft. Jort is positive minded en procesgericht.

Ervaring 
Jort heeft veel ervaring als docent en coördinator op verschillende werkgebieden (sport, cultuur, ouderbetrokkenheid). Hij werkt tevens als masterclassdocent en ontwikkelaar bij discussiëren kun je leren in Amsterdam.

Opleiding
Master leren & innoveren afgerond. Zijn onderzoek naar coachingskills van leerkrachten, heeft hem veel inzichten gegeven.